Sinds enige tijd hebben wij als sponsorcommissie van Sportclub Deventer onze eigen website. Of eigenlijk is dit ùw website, want u als sponsor, dat is waar ons werk natuurlijk allemaal om draait. 

Het sponsorteam van Sportclub Deventer is goed en snel bereikbaar; handig voor ondernemers die snel en goed werk willen maken van hun zichtbaarheid in de regio. Het sponsorteam van Sportclub Deventer bestaat uit 3 leden, ieder met een eigen discipline.

Dìt is de nieuwe website voor alle
sponsors van Sportclub Deventer.

Contact

"Hoi, ik ben Micha te Wieske".
 
Micha is in zijn dagelijks leven eigenaar van OCD Opleidingen, ondernemer pur sang. Micha begrijpt wat sponsoring betekent voor uw zichtbaarheid in onze regio. Voor een gesprek van ondernemer tot ondernemer belt u hem eenvoudig op z'n mobiel.

 + 31 (0) 641-486165

"Hoi, ik ben Frank, Frank Hulscher." 

Frank is de man van de evenementen.... Mwah, eigenlijk is elk business event bij Frank in goede handen, klein of groot. Ook Frank kunt u bereiken op z'n mobiel; sterker nog, dat vindt ie reuze gezellig!....

 + 31 (0) 610-943884

"Hallo, ik ben Ronald Jan Veeneman, maar zeg maar gewoon 'Ronald'."

Okay, Ronald dus, heeft misschien niet zoveel verstand van voetbal, maar alles wat met design en tekst te maken heeft, ontwerpt, schrijft en regelt hij. En ook hij staat voor u klaar via zijn mobiele nummer.

 + 31 (0) 627-093799

Neem contact met ons op (algemeen)

Naam  
E-mail  
Bericht