Dìt is de nieuwe website voor
sponsors van voetbalvereniging Sportclub Deventer.

Op deze pagina stemmen wij als Sponsorcommissie taken op elkaar af. Zijn 'permalink' (/backoffice) fungeert als inlogcode. Die dien je dus geheim te houden.

Deze pagina is onvindbaar gemaakt voor alle soorten zoekmachines, en natuurlijk wordt hij uit het pagina-navigatiemenu van de website zelf gehouden. Bedenk echter wel dat deze wijze van beveiliging geen Russische of Chinese boefjes tegenhoudt, dus liever hier geen werkelijk privacy-gevoelige of kritisch-financiële informatie delen.

Backoffice

Downloads

In deze rubriek vinden we bijvoorbeeld actuele notulen of artikelen terug, bewaard in PDF formaat. Je kunt de media naar believen inzien of downloaden.

De naslagwerken zijn misschien niet allemaal even interessant, maar toch... het artikel 'De waarde van sponsoring' bijvoorbeeld is best het lezen waard, en ook 'continuiteit centraal' is leuk; over AFC, een Amsterdamse amateurclub....

Airtable

Met een Airtable database houden we de acquisitie acties bij. Het intake formulier voor aanvraag van reclameborden is direct en automatisch aan deze base gekoppeld. De base wordt hier in de backoffice uitsluitend getoond als snel en toegankelijk naslagwerk. Wijzigingen dieper in de base breng je aan in Airtable zelf - via de link die hebt ontvangen in de mail. Inloggen doe je met het wachtwoord van je persoonlijke Airtable account.