Backoffice Sponsorcommissie.

Op deze pagina stemmen wij als Sponsorcommissie taken op elkaar af. Onze 'permalink' fungeert als inlogcode, en die dien je dus absoluut geheim te houden. Deze pagina is onvindbaar gemaakt voor alle soorten zoekmachines, en natuurlijk wordt hij uit het pagina-navigatiemenu van de website zelf gehouden.

Bedenk wel dat deze wijze van versleuteling geen Russische of Chinese boefjes tegenhoudt, dus liever hier geen privacy gevoelige of kritisch-financiele informatie publiceren.

 

Airtable database.

De Airtable database wordt hier in de backoffice uitsluitend getoond als snel en toegankelijk naslagwerk. Het vullen van de base gebeurt automatisch na invulling van de sponsormodule. Hoef je niks voor te doen. Wijzigingen dieper in de base breng je aan via de link die hebt ontvangen in de mail met je emailadres en wachtwoord van je Airtable account.

 

Notulen (PDF).

In deze rubriek vinden we de actuele notulen terug, bewaard in PDF formaat. Je kunt ze naar believen inzien of downloaden.

 
sc-notulen-02-10-2019.pdf
SC-notulen-04092019.pdf
SC-notulen-04072019.pdf
 

Documenten sponsoring (PDF).

In deze rubriek vinden we de actuele documenten met betrekking tot sponsoring. De documenten kunnen bedoeld zijn voor zowel intern - als extern gebruik, dus check goed de titel van het document, voordat je iets toestuurt of publiceert.

sc-sponsorformulier.pdf
 

Deze website.

Deze website is fantastisch, want kan door iedereen worden bijgehouden, ja, ook zonder webtechnische HTML kennis. Een paar regels basiskennis is echter wel fijn om te weten.

 

Ter inspiratie en naslagwerken.

Hierbij nog enkele naslagwerken over sponsoren en verenigingen. Niet allemaal even interessant, maar toch... het artikel 'De waarde van sponsoring' is best het lezen waard, en ook 'continuiteit centraal' is leuk; over AFC, een Amsterdamse amateurclub....

sscd-artikel-continuiteit-centraal.pdf
sscd-artikel-waarde-van-sponsoring.pdf
sscd-artikel-gulle-gevers-anbi.pdf
sscd-artikel-hoe-win-ik-sponsorwerving.pdf
sscd-artikel-ideale-sponsorcommissie.pdf
sscd-artikel-professioneel-clubblad.pdf
sscd-artikel-samenwerken-met.pdf
sscd-artikel-sponsors-aan-boord.pdf
sscd-artikel-verrassende-tegenprestaties.pdf
sscd-artikel-huis-tuin-keuken.pdf