Backoffice Sponsorcommissie.

Op deze pagina stemmen wij als Sponsorcommissie taken op elkaar af. Je vindt hier onze Airtable database waarin we van elkaar kunnen zien wie we als sponsor hebben benaderd. Wel zo fijn, want zo benaderen we potentiele sponsors niet meerdere keren. Omdat deze pagina zonder inlog werkt, werkt ie heel gemakkelijk. Onze zogenaamde 'permalink' (www.sscd.nl/backoffice) fungeert als onze inlogcode, en deze dien je dus absoluut geheim te houden. Deze pagina is onvindbaar gemaakt voor alle soorten zoekmachines, en natuurlijk wordt hij uit het pagina-navigatiemenu van de website zelf gehouden.

Bedenk trouwens wel dat deze wijze van versleuteling geen Russische of Chinese boefjes tegenhoudt, dus liever hier geen zeer privacy gevoelige of kritisch-financiele informatie publiceren.

 

Airtable database.

De Airtable database wordt hier in de backoffice uitsluitend getoond als snel en toegankelijk naslagwerk. Wijzigingen dieper in de base breng je aan via de link die hebt ontvangen in de mail. Of log direct in via Airtable zelf met je emailadres en wachtwoord van je Airtable account.

De werking van de base is eenvoudig: elk nieuw bedrijf dat je hebt benaderd voor sponsoring voeg je toe in de tab 'Bedrijven benaderd', vanzelfsprekend onder je eigen naam. Als je een sponsordeal hebt gescoord, vergeet dan niet de kolom 'Sponsordeal' aan te vinken voor het betreffende bedrijf. Het tabblad 'Commissieleden' toont automatisch de belangrijkste mutaties van je ingevoerde informatie in een snelle  - zogenaamde - 'Kanban' view, die zie je hieronder.

 

Notulen (PDF).

In deze rubriek vinden we de actuele notulen terug, bewaard in PDF formaat. Je kunt ze naar believen inzien of downloaden.

 
sc-notulen-02-10-2019.pdf
SC-notulen-04092019.pdf
SC-notulen-04072019.pdf
 

Documenten sponsoring (PDF).

In deze rubriek vinden we de actuele documenten met betrekking tot sponsoring. De documenten kunnen bedoeld zijn voor zowel intern - als extern gebruik, dus check goed de titel van het document, voordat je iets toestuurt of publiceert.


Hierbij de opzet voor de 'Alles in een aanvraag sponsorborden'. Vooralsnog: sponsorformulier. Laat weten wat jullie er van vinden!
sc-sponsorformulier.pdf
 

Deze website.

Deze website is fantastisch, want kan door iedereen worden bijgehouden, ja, ook zonder webtechnische HTML kennis. Een paar regels basiskennis is echter wel fijn om te weten. En die vind je dus binnenkort hier.

 

Ter inspiratie en naslagwerken.

Hierbij nog enkele naslagwerken over sponsoren en verenigingen. Niet allemaal even interessant, maar toch... het artikel 'De waarde van sponsoring' is best het lezen waard, en ook 'continuiteit centraal' is leuk; over AFC, een Amsterdamse amateurclub....

sscd-artikel-continuiteit-centraal.pdf
sscd-artikel-waarde-van-sponsoring.pdf
sscd-artikel-gulle-gevers-anbi.pdf
sscd-artikel-hoe-win-ik-sponsorwerving.pdf
sscd-artikel-ideale-sponsorcommissie.pdf
sscd-artikel-professioneel-clubblad.pdf
sscd-artikel-samenwerken-met.pdf
sscd-artikel-sponsors-aan-boord.pdf
sscd-artikel-verrassende-tegenprestaties.pdf
sscd-artikel-huis-tuin-keuken.pdf