Sponsors Sportclub Deventer

Contact

Sinds enige tijd hebben wij ons sponsorteam losgekoppeld van Sportclub Deventer zelf. SSCD staat voor Sponsors Sportclub Deventer. En dat het dan maar duidelijk mag zijn dat het hier om u gaat, om u als (adspirant) sponsor. 
Het sponsorteam van Sportclub Deventer is goed en snel bereikbaar. Handig voor ondernemers die werk willen maken van hun zichtbaarheid in de regio. Het sponsorteam van Sportclub Deventer bestaat uit 4 leden, ieder met zijn eigen discipline.

 
 

"Hoi, ik ben Micha te Wieske". 
Micha is in zijn dagelijks leven eigenaar van OCD Opleidingen, ondernemer pur sang. Micha begrijpt wat sponsoring betekent voor uw zichtbaarheid in onze regio. Voor een gesprek van ondernemer tot ondernemer belt u hem eenvoudig op z'n mobiel.

 

"Dag, ik ben Rick Boer".
Ja, want idee├źn zijn leuk, maar met handen en voeten loopt alles nu eenmaal stukken beter. 
Rick weet altijd maximaal resultaat te halen uit uw sponsorgeld. U bereikt Rick het beste op zijn mobiele nummer.

 

"Hoi, ik ben Frank, Frank Hulscher." 
Frank is de man voor sponsoring van evenementen, mwah, eigenlijk is elk business event bij Frank in goede handen. Ook Frank kunt u bereiken op z'n mobiel; sterker nog, dat vindt ie reuze gezellig!....

 

"Hallo, ik ben Ronald Jan Veeneman, maar zeg maar gewoon 'Ronald'." Okay, Ronald dus, heeft misschien niet zoveel verstand van voetbal, maar alles wat met design en tekst te maken heeft, ontwerpt, schrijft en regelt hij. En ook hij staat voor u klaar via zijn mobiele nummer.

 
 

Contactformulier

 

Onze vereniging