Dìt is de nieuwe website voor
sponsors van voetbalvereniging Sportclub Deventer.

Sinds enige tijd hebben wij als sponsorcommissie van voetbalvereniging Sportclub Deventer onze eigen website. Of eigenlijk is dit jouw website, want jij als onze sponsor, dat is waar ons werk natuurlijk allemaal om draait. 

Het sponsorteam van voetbalvereniging Sportclub Deventer is goed en snel bereikbaar; handig voor ondernemers die goed en snel werk willen maken van hun zichtbaarheid in de regio. Het sponsorteam van voetbalvereniging Sportclub Deventer bestaat uit 3 leden, ieder met een eigen discipline.

Contact

"Hoi, ik ben Micha te Wieske".
 
Micha is in zijn dagelijks leven eigenaar van OCD Opleidingen, ondernemer pur sang. Micha begrijpt wat sponsoring betekent voor je zichtbaarheid in onze regio. Voor een gesprek van ondernemer tot ondernemer bel je hem eenvoudig op z'n mobiel.

 + 31 (0) 641-486165

"Hoi, ik ben Frank, Frank Hulscher." 

Frank is de man van de evenementen.... Mwah, eigenlijk is elk business event bij Frank in goede handen, klein of groot. Ook Frank kun je bereiken op z'n mobiel; sterker nog, dat vindt ie reuze gezellig!....

 + 31 (0) 610-943884

"Hallo, ik ben Ronald Jan Veeneman, maar zeg maar gewoon 'Ronald'."

Oké, Ronald dus, heeft misschien niet zoveel verstand van voetbal, maar alles wat met design en tekst te maken heeft, ontwerpt, schrijft, en regelt hij. En ook hij staat voor je klaar via zijn mobiele nummer.

 + 31 (0) 627-093799

Neem contact met ons op (algemeen)

Naam  
E-mail  
Bericht