Dìt is de nieuwe website voor
sponsors van voetbalvereniging Sportclub Deventer.

Voetbalvereniging Sportclub Deventer is vooral een gemoedelijke voetbalvereniging met veel aandacht voor jeugdspelers en jong talent. Dankzij de 'automatische-reclamebord-aanvraag-module' op deze pagina bestel je snel een krachtig stukje regionale zichtbaarheid voor je onderneming; voor € 200,- per bord per jaar verbind je je bedrijf gemakkelijk en onlosmakelijk aan onze regio.

Reclameborden bestellen

Het aanvragen van een reclamebord langs een van onze voetbalvelden lijkt misschien ingewikkeld maar dat is het helemaal niet. Dankzij de bestelmodule hieronder klik je met 1 klik automatisch 3 partijen aan het werk; ons sponsorteam, de bordproductie, en sportveldbeheer. Je ontvangt van ons een foto als je reclamebord langs een van onze voetbalvelden is geplaatst.

De reclameborden langs onze voetbalevelden worden altijd vervaardigd uit 6 mm Trespa, en zijn dus dus weer- en windbestendig. Je borden worden standaard dubbelzijdig bedrukt, zo valt je naam altijd op vanaf alle hoeken van onze voetbalvelden.

Wij monteren de reclameborden langs onze voetbalvelden standaard met Sponsorbolt bevestigingsmateriaal. Zo blijven de borden mooi en goed en sterk gezekerd.