Sponsors Sportclub Deventer

 

Sponsorborden.

We kregen veel aanvragen voor de plaatsing van sponsorborden, maar we konden niet leveren. Nu wel, want ons nieuwe kunstgrasveld is klaar! Sponsoring van onze voetbalclub is heel gemakkelijk. Dankzij de 'automatische sponsorbord aanvraag module' hieronder, dient u snel uw aanvraag in. Voor € 200,- per bord per jaar verbindt u uw bedrijf onlosmakelijk aan onze regio. En nog mooier, ga naar de bestelmodule hieronder en uw sponsoraanvraag is in no-time voor elkaar!

 

Sponsoring langs het veld.

Voor €200,- per jaar wordt uw naam gezien door de 5000 bezoekers die wij maandelijks mogen ontvangen op onze sportvelden. Onze veldborden hebben een afmeting van 2.50 meter breed en 0.80 meter hoog. En dankzij ons slimme sponsordoek systeem wordt uw bedrijf altijd gezien vanaf elk gezichtpunt op ons terrein!

 

Sponsorbord van OCD opleidingen Deventer. Ook de toeschouwerszijde van alle borden wordt standaard mee bedrukt. © 2019.

 

Automatische sponsorbord aanvraag module.

Deze automatische sponsorbord aanvraag module is er voor uw gemak. Na bestelling van uw sponsorbord(en) vanaf de onderstaande module ontvangt u een bevestigingsmail. Als u die beantwoordt hebben we wat ons betreft een overeenkomst. Werkt de module niet ? - oudere computers kunnen moeite hebben met zijn weergave - gebruik dan het interactieve formulier hierboven.
Als sponsor van onze club hebt u altijd gratis toegang tot de thuiswedstrijden van onze club, en natuurlijk wordt uw logo geplaatst op onze club-website.

Update: Op dit moment wegen wij de resultaten van de pilot met ons nieuwe sponsordoek ophangsysteem. Hier denken wij enkele dagen voor nodig te hebben, tot die tijd kunt u de module helaas niet gebruiken.