Sponsors Sportclub Deventer

 

Vondelkoeken.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hadden wij de overheerlijke Vondelkoeken in de aanbieding! Deze heerlijk zachte koeken met een krokante korst zijn niet alleen heel erg lekker, maar bezorgden onze club ook net weer een extra kapitaal injectie waarmee we nu de kleed- en doucheruimtes een opknapbeurt geven. Hartelijk dank iedereen!

 

Sponsoring met koeken?

De Vondelkoek wordt uitsluitend vervaardigd uit natuurlijke ingredienten en hij wordt per stuk verpakt in een handige vershoud wikkel. De koeken zijn van een flink formaat zodat je er lekker lang van kunt genieten. Een koek kost € 5,- per stuk, en van dat bedrag gaat de helft naar onze club! Met de opbrengst hopen we snel onze kleed- en doucheruimtes te kunnen moderniseren. Dit is hard nodig, want echte voetballers deinzen natuurlijk niet snel terug voor een regenbuitje, of een beetje modder!

U hebt onze teamleden gemist voor het bestellen van een koek? Geen nood. Klik op de bestelknop hieronder, en het bestelformulier kunt u geheel automatisch invullen - uitsluitend met PDF Reader van Adobe. U kunt uw bestelling vanaf 30 november a.s. afhalen bij ons in de kantine aan de Sportveldenlaan 18 te Deventer. Gezellig!

 
 

 

Print bestelformulier teamleden.

Uitsluitend voor onze teamleden: zijn de formulieren niet meer voorradig, dan print je via onderstaande knop een nieuw bestelformulier uit, en ben je klaar voor een volgende ronde! Heel veel dank alvast, namens het SSCD team en natuurlijk ook namens de club! (Tip: zet je printer op 'dubbelzijdig printen', dan houd je alle informatie bij elkaar)!